Fredag den 3. august, 2007

Siden vi forlod Isle of Skye og satte ud på 2.halvdel af turen, har vi ovenattet på naturlejrpladser – også…

Hovmesterens dagbog, fredag den 27. juli, 2007

Vi er nu midtvejs på togtet, har sagt farvel til de gaster, der ”kun” skulle være med i 3 ½ uge og modtaget de…

Provianten klar til turen over Nordsøen.

Hvor meget mad har vi med? Vi medbragte 705 kg proviant og 942,5 l vand på Havhingsten, da vi stod ud fra Roskilde…

Lørdag den 7. juli

Morgen: Grød, lidt hvidt brød, gedeost, marmelade, sirup, rosiner

Frokost: 50 besætningsmedlemmer på udflugt til…

Fredag den 6. juli

Morgen: Grød, frisk grovbrød, juice, mælk

Frokost: Rugbrød, pålæg

Klokken 15: Grønne og røde pandekager - og…

Torsdag den 5. juli

Morgen: Grød, grovbrød med ost, marmelade

Frokost: Rugbrød og pålæg (nogle spiste ude...)

Aften: Chili con carne,…

Onsdag den 4. juli

Morgen - kl. 8.00: Grød, brød, ost, mælkeprodukter

Frokost: Rugbrød og pålæg

Eftermiddag: Brunsviger (gave fra…

Mad ombord

Besætningen ombord på Havhingsten fra Glendalough får varm mad to gange om dagen: Morgen og aften. Maden…