Fredag den 3. august, 2007
Siden vi forlod Isle of Skye og satte ud på 2.halvdel af turen, har vi ovenattet på naturlejrpladser – også…
Hovmesterens dagbog, fredag den 27. juli, 2007
Vi er nu midtvejs på togtet, har sagt farvel til de gaster, der ”kun” skulle være med i 3 ½ uge og modtaget de…
Provianten klar til turen over Nordsøen.
Hvor meget mad har vi med? Vi medbragte 705 kg proviant og 942,5 l vand på Havhingsten, da vi stod ud fra Roskilde…
Lørdag den 7. juli
Morgen: Grød, lidt hvidt brød, gedeost, marmelade, sirup, rosiner
Frokost: 50 besætningsmedlemmer på udflugt til…
Fredag den 6. juli
Morgen: Grød, frisk grovbrød, juice, mælk
Frokost: Rugbrød, pålæg
Klokken 15: Grønne og røde pandekager - og…
Torsdag den 5. juli
Morgen: Grød, grovbrød med ost, marmelade
Frokost: Rugbrød og pålæg (nogle spiste ude...)
Aften: Chili con carne,…
Onsdag den 4. juli
Morgen - kl. 8.00: Grød, brød, ost, mælkeprodukter
Frokost: Rugbrød og pålæg
Eftermiddag: Brunsviger (gave fra…
Mad ombord
Besætningen ombord på Havhingsten fra Glendalough får varm mad to gange om dagen: Morgen og aften. Maden…